Service

Ta godt vare på brillene dine

God kvalitet varer lenge. Det er bra for både deg og miljøet. Vedlikehold og reparasjon kan det likevel bli behov for, og da hjelper vi deg gjerne. Førsteklasses håndverk gir produkter lengre levetid – og det i seg selv er verdt å ta vare på!

Hjertet i Bærum Optikk er verkstedet – her kan du titte inn gjennom glassveggene når vi produserer og reparerer briller. Vårt verksted er utrustet med alt det vi behøver for å sluttføre produksjonene av brillen din. Å ha et fult utrustet verksted gjør oss i stand til å bytte glass i brillene dine, justere og bytte stenger, skru til skruene, bytte neseputer og vi kan dyprense brillen så den nesten blir som ny. Å ha et eget verksted innebærer at vi kan gi deg som kunde rask service og reparasjon om uhellet er ute. Briller kan alltids gå i stykker ved bruk. Har du kjøpt dine briller hos Bærum Optikk går det oftest an å reparere.

Vår service omfatter også tilvenningsgaranti på brilleglass, da det noen ganger kan ta en stund før øynene blir vant til nye styrker eller ny type brilleglass design, gjør vi alt vi kan for at du skal bli fornøyd. Om nødvendig setter vi opp en ny synsundersøkelse slik at vi kan avdekke hva som er årsaken til at du ikke er komfortabel med glassene. Om det viser seg at det er feil brilleglassløsning bytter vi brilleglass til noe som passer bedre for deg.

Gratis brilleservice hele brillens levetid er en selvfølge når du har kjøpt brillen din hos Bærum Optikk. Skulle en skrue løsne, glansen bli borte eller en nesepute falle av? Kom innom oss så fikser vi den for deg!