VÅRE MERKER

MYKITA

Mykita har et unikt syn på design og produksjon av briller der alle avdelinger fra design til produksjon og kvalitetstesting skjer under ett tak. Innfatningene lages i supermoderne Mykita Haus i Berlin der enkle og tidløs design kombineres med holdbare og fjærlette materialer.

SHOWROOM

Garrett Leight

Garrett Leight er optiker og sønn til grunnleggeren av Oliver Peoples. Basert i Venice, Kalifornia, strever Garrett Leight etter perfeksjon i materiale, design og detaljer. Vi på Bærum Optikk er stolt over å være en av få utvalgte butikker som får jobbe med dette merket.

SHOWROOM

Götti

Götti Switzerland Eyewear kolleksjonen oftalmiske briller og solbriller laget av de fineste materialer: fjærlett titan, spesialprodusert acetat og ekte bøffelhorn brukes for å lage klassiske og tidløse innfatninger med en moderne vri.

SHOWROOM

LINDBERG

Tidløs minimalistisk dansk design. LINDBERG briller er unike, med kombinasjonen av patentert teknologi, kompromissløs presisjon og håndtverk gir man bæreren mer en bare et par briller.

Les mer

THEO

Theo ble startet av optikerene Patrick og Wim som begge driver egne optikerbutikker i Belgia. I dag driver Wim's tre sønner foretaket fra Antwerpen. Hos Theo skapes fargesprakende innfatninger i tidløse former. Å designe og produsere innfatninger som sitter perfekt i ansiktet er foretakets signatur. Bærum Optikk er stolte over å være en av få butikker som får representere dette unike varemerke.

Little Paul & Joe

Paul & Joe er skapt av den franske designeren Sophie Mechaly. Merket har fått sitt navn fra hennes to sønner. Man kan fristes til å si at det handler om briller for voksne som har krympet i vasken - perfekte for barn som gjerne vil se smarte og litt vokse ut.

Munic

For tyske Munic er "Frame your personality" mer enn bare et uttrykk. Munic briller gir bæreren et nytt synssett - Munic perspektivet. Litt mer avslappet, aldri stresset og framfor alt tidløs tysk design.

Robert La Roche

Siden 1973 har østerrikeren Robert La Roche fanget moteverden med sin unike design og genuine håndtverk. På 80-tallet var hans briller favoritten innom New Age-æraen. Nittitallet så hans kreasjoner fra Hollywood til Andy Warhols Factory.

Lunor

Du finner ingen logo på Lunors innfatninger der det førsteklassiske håndtverket er det virkelige varemerket. Det tyske famileforetaket fokuserer på tidløse klassikere med perfeksjon i hver detalj.

AHLEM

Ahlem er kombinasjonen av det tidløse franske og det hippe Los Angeles. Ahlem Manai-Platts følelse for form og design og unike detaljer har gjort kolleksjonen til en favoritt ikke bare hos Bærum Optikk men innom hele moteverdenen.

SHOWROOM

FLEYE

Danske Fleye har som målsetting å skape briller som både kompletterer og forsterker stilen og personligheten hos bæreren. Kolleksjonen består av håndlagde innfatninger i allergivennlige materialer med kraftfulle og unike fargekombinasjoner.

Res/Rei

Res/Rei er en italiensk produsent med forkjærlighet for det unike, det estetiske og med sæskilt fokus på mønster og farger. Her finnes alternativet for den som vil og våger å skille seg litt ut fra mengden!

Zeal

Zeal leverer briller til deg som deler deres lidenskap for livet utendørs og å utforske naturen. Deres motto er: Use less, Give back, Explore more.

Maui Jim

Maui Jim ble grunnlagt på Hawaii på 80-tallet med hensikt å beskytte mot den sterke UV-strålingen og fremheve de utrolige fargene på øyene. Maui Jim er i dag markedsleder på polariserte solbriller og alle solbriller de markedsfører er polariserte.

Ørgreen

Danske Ørgreen produserer briller av høy kvalitet i skandinavisk stil, En fusjon av stilren dansk designtradisjon og japansk handverk. Tidløse briller i klassisk nordisk minimalisme.

MOSCOT

Moscot er et famileforetak som har solgt briller i over 100 år og drives i dag av 5. generasjonen Moscot. Innfatningene designes i New York og kjennetegnes av et håndtverk av høyeste klasse og en ren, nedskalert "downtown" følelse.

SHOWROOM