VÅRE MERKER

MYKITA

Mykita har et unikt syn på design og produksjon av briller der alle avdelinger fra design til produksjon og kvalitetstesting skjer under ett tak. Innfatningene lages i supermoderne Mykita Haus i Berlin der enkle og tidløs design kombineres med holdbare og fjærlette materialer.

SHOWROOM

Garrett Leight

Garrett Leight er optiker og sønn til grunnleggeren av Oliver Peoples. Basert i Venice, Kalifornia, strever Garrett Leight etter perfeksjon i materiale, design og detaljer. Vi på Bærum Optikk er stolt over å være en av få utvalgte butikker som får jobbe med dette merket.

SHOWROOM

Götti

Götti Switzerland Eyewear kolleksjonen oftalmiske briller og solbriller laget av de fineste materialer: fjærlett titan, spesialprodusert acetat og ekte bøffelhorn brukes for å lage klassiske og tidløse innfatninger med en moderne vri.

SHOWROOM

LINDBERG

Tidløs minimalistisk dansk design. LINDBERG briller er unike, med kombinasjonen av patentert teknologi, kompromissløs presisjon og håndtverk gir man bæreren mer en bare et par briller.

Les mer

Morel

Kreativiteten til Morel sees i minste detalj. Nye kolleksjoner skapes i sitt eget designsenter, der kunstneriske ledere, designere og spesialister innen farger, grafikk og prototyping jobber sammen som et team av eksperter som mener at ingen utfordring er over dem!

Derfor har merket, som alltid har vært en banebryter, overrasket markedet ved å bruke atypiske og innovative materialer og kunnskap: karbon, tre, og mer nylig, lær og 3D-utskrift.

Ray-Ban

Et kulturmerke som alltid er relevant. Det finnes nok ingen solbriller som gjennom så lang tid er assosiert med en mengde kulturelle ikoner. Tidløse modeller som Aviator, Wayfarer og Clubmasters bæres av kjendiser, motebloggere og kanskje også av deg.

Munic

For tyske Munic er "Frame your personality" mer enn bare et uttrykk. Munic briller gir bæreren et nytt synssett - Munic perspektivet. Litt mer avslappet, aldri stresset og framfor alt tidløs tysk design.

Oakley

Oakley har siden 1975 vokst til å bli markedsledende innen briller til sport. Solbrillene brukes i dag av majoriteten av deltakerne i de olympiske leker og Tour De France. Utviklingen som legges ned for å møte kravene hos de mest krevende atleter i Performance-kolleksjonen filtreres ned i merket Active og Lifestyle-kolleksjonene.

Chloe

Chloes brillekolleksjon fanger merkets myke feminitet uten å være intetsigende. Med inspirasjon fra klær- og smykkekolleksjonene skapes ikoniske modeller.

AHLEM

Ahlem er kombinasjonen av det tidløse franske og det hippe Los Angeles. Ahlem Manai-Platts følelse for form og design og unike detaljer har gjort kolleksjonen til en favoritt ikke bare hos Bærum Optikk men innom hele moteverdenen.

SHOWROOM

FLEYE

Danske Fleye har som målsetting å skape briller som både kompletterer og forsterker stilen og personligheten hos bæreren. Kolleksjonen består av håndlagde innfatninger i allergivennlige materialer med kraftfulle og unike fargekombinasjoner.

Bottega Veneta

Bottega Veneta har satt en ny standard for luksus siden fødselen i Vicenza i 1966. Inspirert av italiensk kultur med et globalt syn, er motehuset definert av en utpreget raffinert holdning. Bottega Veneta bruker edle materialer for å lage gjennomtenkte stykker som blir en del av eierens liv.

Zeal

Zeal leverer briller til deg som deler deres lidenskap for livet utendørs og å utforske naturen. Deres motto er: Use less, Give back, Explore more.

Maui Jim

Maui Jim ble grunnlagt på Hawaii på 80-tallet med hensikt å beskytte mot den sterke UV-strålingen og fremheve de utrolige fargene på øyene. Maui Jim er i dag markedsleder på polariserte solbriller og alle solbriller de markedsfører er polariserte.

Ørgreen

Danske Ørgreen produserer briller av høy kvalitet i skandinavisk stil, En fusjon av stilren dansk designtradisjon og japansk handverk. Tidløse briller i klassisk nordisk minimalisme.

MOSCOT

Moscot er et famileforetak som har solgt briller i over 100 år og drives i dag av 5. generasjonen Moscot. Innfatningene designes i New York og kjennetegnes av et håndtverk av høyeste klasse og en ren, nedskalert "downtown" følelse.

SHOWROOM

Komono

Med sin inspirerte stil, overraskende fargepalett og fremtidsrettede estetikk har KOMONO lykkes med å presse grenser i over ti år. KOMONO ble grunnlagt i 2009 i Belgia av tidligere profesjonelle snowboardkjørere Anton Janssens og Raf Maes, og bryter konvensjonen og tilbyr et friskt, nytt forslag.

Barton Perreira

Barton Perreira er et uavhengig merke som ser annerledes på ting, og som tar seg tid til å investere i håndverk som produserer intet mindre enn de fineste brillene i verden. Omhyggelig laget for hånd i Japan, tar et enkelt par Barton Perreira-rammer uker å foredle.

Utmerket for sin lidenskapelige oppmerksomhet på hver enestående detalj, sørger Japans ledende håndverkere for at hver fasett av Barton Perreira-briller bringes til live med presisjon og virtuositet.