Det viktigste sportsutstyret

Hva er det viktigste sportsutstyret?

Påsken og våren nærmer seg med stormskritt. Noen skal i alpinbakkene, mens andre gleder seg til sykkelsesongen. Det er på tide å klargjøre utstyret, men ikke glem det viktigste!

Som optikere, tenker vi selvfølgelig på synet og at du har god sikt. Både ski, sykler og sportsantrekket bør være tilpasset bruk. Men det tross alt viktigere å se godt, enn å se godt ut. Om forholdene gjør at synet ditt ikke fungerer optimalt, kan dette både begrense gleden og muligheten til å yte maksimalt. Samtidig kan det være direkte farlig å ikke beskytte øyene mot UV-stråling og steinsprut eller greiner når du sykler eller is og snø i alpinbakken.

Tilpass sportsbrillene Både linse- og brillebrukere kjenner utfordringene i valg av rette goggles eller sykkelbriller. Sportsbriller finnes i et utall varianter, men vit at det også finnes modeller som gjør det mulig å slippe linser eller briller når du er aktiv.

Du kan både finne modeller med styrke i glasset og typer som har clip-in linser på innsiden av glasset. Rett utstyr gjør det mulig å kikke på mobilen eller lese kart etc. uten å måtte ta av sportsbrillene du bruker.

Vi i Bærum optikk vil kunne hjelpe deg til å finne den beste løsningen. Enten finne modeller som du kan bruke sammen med linser, eller sportsbriller som har synskorreksjon eller clip-in glass med styrke. Alle sportsbrillene finnes både med farget eller klart glass for å meste både sterkt sol og dårlig lys. I tillegg beskytter selvfølgelig sykkelbrillene mot greiner, søle- og steinsprut. På samme måte beskytter goggles mot vind og snø.

Ønsker du å være bedre rustet og ha styrke i sportsbrillene, bør du komme innom for en prat. På de fleste modellene har vi mulighet til å gjøre spesialtilpasninger som er skreddersydd deg og dine behov. Du må imidlertid være forberedt på litt leveringstid.

Bærum Optikk er en faghandel med optikere som tilsammen har nærmere 100 års erfaring. I tillegg til å selge briller, solbriller og linser tilbyr vi også selvfølgelig synsundersøkelser og screeninger. Vi ønsker å være en rådgiver og er åpne for en uforpliktende prat med alle som stikker innom butikken vår i Claude Monets allé i Sandvika. Kom gjerne innom og rust deg for aktivitet i på ski eller langs landeveien når vi nå går mot lysere tider.