glass-banner

Verksted

Midt i butikklokalet finner du hjertet til Bærum Optikk. Vårt verksted er utrustet med alt vi behøver for å sluttføre produksjonene av brillen din. Vi sliper- filer – skrur og limer.

Vi har både kvalitetsglass fra Zeiss og en rimeligere type glass på lager dersom du har akutt behov for briller. Kniper det kan vi levere briller på timen!

Viggo er verkstedansvarlig i Bærum Optikk. Han er opprinnelig utdannet møbelsnekker og har mange års erfaring fra alt av håndverksfag. Viggo sliper alt av briller selv i tillegg til at han fikser og tilpasser han det meste bare det lar seg gjøre. Ellers har også de andre ansatte hos Bærum Optikk lang erfaring i alt mulig av småreparasjoner og kan utføre tilpassinger slik at brillen din sitter godt og er komfortabel.

Vi er stolte av å kunne tilby denne servicen til våre kunder. Å ferdigstille brillene dine er et ekte detaljrikt håndverk. Har du lyst å se hvordan det foregår, ta gjerne en titt gjennom vinduet når du er innom butikken, eller spør Viggo om du kan se på når han sliper.

Å ha et eget verksted i butikken betyr jo selvsagt at vi kan gi våre kunder rask service.  Har du kjøpt brillen din hos oss kan vi fikse veldig mye. Det er det fine med god kvalitet!