Kundefordeler hos Bærum Optikk

Hos Bærum Optikk har vi briller og linser som passer deg og livet ditt. Vi har utvalget, kvaliteten, servicen og kompetansen du forventer og fortjener. Visste du at vi også har en lang rekke kundefordeler? Her er en en oversikt over kundefordeler hos Bærum Optikk.

50 % på kjøp av brille nr. 2

Vi tilbyr alle kunder som kjøper to komplette brilleløsninger halv pris på den billigste komplette brillen. Det behøver ikke være samme type brille, men gjelder ikke solbriller. Begge brilleløsningene må kjøpes samtidig og til samme person. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder et definert utvalg av våre innfatninger.

Tilvenningsgaranti på progressive glass:

Noen ganger kan det ta en stund før øynene blir vant til progressive glass. Dersom du opplever at du ikke føler deg komfortabel med dine nye progressive glass, gjør vi alt vi kan for å finne ut hva vi kan rette på for at du skal bli fornøyd. Om nødvendig setter vi opp en ny synsundersøkelse slik at vi kan avdekke hva som er årsaken til at du ikke er komfortabel med glassene. Dersom det viser seg at progressive glass er feil brilleglassløsning for deg, bytter vi til en brilleglassløsning som er mer egnet for deg.

Kundefordeler for barn

I tillegg har vi noen ekstra gode kundefordeler for våre aller yngste kunder.

Gratis reservebrille til alle barn under 8 år

Det er spesielt viktig for barn som er aktive i lek og på skole å ha reservebriller. Alle barn under 8 år får en ekstra brille fra et utvalgt sortiment med samme styrke, uten kostnad når de kjøper briller hos oss. Dette gir deg som forelder tryggheten på at barna ser godt uansett hva som skjer.

Barnepris på synsundersøkelse

Vi vet at det er viktig barnets syn blir undersøkt tidlig slik dårlig syn ikke går utover leking og læring. Vi tilbyr derfor alle barn opp til ungdomskolealder synsundersøkelse til redusert pris av voksenpris.

Kundefordeler for deg som er linsebruker

Vi har selvfølgelig ikke glemt deg som er linsebruker. Her kan du lese om våre kundefordeler for deg som bruker kontaktlinser.

Rente- og avgiftsfri delbetaling

Økonomien skal ikke setter begrensninger når det kommer til synet ditt. Derfor har vi rente- og avgiftsfri delbetaling Har du behov for å dele opp kostnadene på dine nye briller? Vi tilbyr kostnadsfri delbetaling i seks måneder. Ta kontakt for nærmere informasjon.