Leveranse

Generelt

Vi sender bestillingen din rett hjem til deg i postkassen. Dersom forsendelsen er for stor, vil du få en hentelapp med beskjed om å hente pakken på nærmeste utleveringssted. Du kan også få pakken levert hjem på døren. Gjelder kun i butikkens nærområde.

Vi leverer kun til postadresser i Norge.

Sporingsinformasjon for pakken sendes direkte fra transportøren.

Forsendelser fra butikk

Bestillinger fra vårt lager i butikk sendes normalt samme dag eller neste dag med Posten. Normal leveringstid er 3 dager. Vi gir deg beskjed når bestillingen sendes.

Produkter med lengre leveringstid

Leveringstidene betinger produkter som finnes på lager hos oss eller leverandøren. Visse produkter som spesiallinser kan ha lengre leveringstid, gjerne opp til 4 uker. Om dine varer har lengre leveransetid får du beskjed om det når vi mottar din bestilling.

Forsendelser fra leverandør

For å redusere miljøpåvirkningen og korte ned leveransetiden sendes bestillingsvarer i første hånd direkte fra leverandøren. Dette innebærer at transportør og leveransetider varierer avhengig av produkt, men normalt er leveransetiden fra 2 til 10 dager.

Bestiller du produkter fra flere leverandører sendes disse separat. Dette betyr at vi ikke kan merke dine linser med høyre eller venstre – er du usikker? Kontakt oss så hjelper vi deg.

Forsinket levering

Leveringstider må anses som veiledende. Ved forsinket levering vil du få melding om det på e-post. Du kan heve kjøpet uten ekstra kostnad dersom du ikke aksepterer ny foreslått leveringstid.

Forsinket forsendelse

Om din forsendelse er forsinket ber vi deg i første hånd om å kontakte transportøren. På transportørens hjemmeside finnes informasjon om generelle avvik.

Kontakt oss om du ikke vet hvilken transportør din pakke er sendt med eller har behov for ytterligere hjelp.

Emballering

Som en del av vårt miljøarbeide forsøker vi i størst mulig grad å gjenbruke emballasje som kartonger og fyllmateriale, og vi vil oppmuntre deg som mottaker å gjenvinne all emballasje. Ved behov kan vi pakke om produkter for at din forsendelse skal passe i postkassen. Gjennom å minske unødig volum blir dessuten din forsendelse mer miljøvennlig.

Kontroller forsendelsen ved mottak, og ta kontakt med oss så snart som mulig om forsendelsen er skadet. Har du hentet varen på et utleveringssted melder du fra til utleveringsstedet.

Fraktkostnader

Fri frakt over 999 kr, ellers 50 kr
Frakt 50 kr
Frakt tyngre varer – 195 kr. For bestillinger som inkluderer for eksempel linsevæsker.
Hjemlevering 100 kr

Se også våre fullstendige salgsbetingelser