Møt Aurora

Hils på Aurora – vår fagsjef og humørspreder!

 

Aurora er ansatt som fagsjef i Bærum Optikk fra April 2020.

Hun er utdannet som optiker fra Universitetet i Sør-Norge i 2010 og har senere gjennomført etterutdanning innenfor tørre øyne, myopikontroll og OCT (Optical Coherence Tomography).

Aurora er veldig glad i å finne gode løsninger og er levende opptatt av å løse synsproblemer for kundene sine. Hun er opptatt av å følge opp sykdommer som kan svekke synet og gjennom Bærum Optikk sin avtale med digital øyelege pool har hun god oversikt over endringer i øynene som kan være relatert til øyesykdommer og til å følge opp disse.

Som optiker er brillestyrker og linseutprøving en naturlig del av hverdagen til Aurora, og hun hjelper deg å finne de rette løsningene for ditt syn. Hun tilpasser spesiallinser og finner avanserte brilleløsninger du har behov for grunnet for eksempel øyesykdommer, skader, kompliserte styrker eller medfødte synsfeil.*

Aurora er også interessert i innovasjon og utvikling innenfor faget vårt, og er levende opptatt av den medisinskfaglige delen av yrket.

Som person er Aurora er sosialt dyktig og engasjert, hun er vår humørspreder og en positiv medspiller som bidrar til at Team Bærum Optikk er et godt sted å være.

(*Dette kan være keratokonus, fargesynssvakheter, tørre/rennende øyne m.m.) 

 

Bestill time hos Aurora!