Møt teamet

Berit Lilleengen

Optiker/ Daglig leder

Berit har vært en del av Bærum Optikk siden 2001 og har kompetanse innen optikk, økonomi og ledelse. Berit holder seg jevnlig oppdatert innen faget og siste oppdatering er innenfor diagnostiske medikamenter. Hun er opptatt av øyehelse og produktutvikling innenfor brilleglass og kontaktlinser, og har fokus på at Bærum Optikk skal levere godt syn og bra utseende til sine kunder.

Berit er også glad i trender og moter og det gir henne stor glede å følge med i brille- og solbrilletrender for å finne nye merker som kan være spennende for de som er kunder hos Bærum Optikk..

Per Christian Blomquist

Optiker Msc

Per Christian er utdannet optiker fra Høgskolen i Kongsberg i 1981, og har siden da jobbet som optiker i Sandvika. Først var han ansatt og siden ble han medeier hos Egidius optiske og siden 2001 har han vært medeier og optiker hos Bærum Optikk. I 2005 to Per Christian en master i klinisk optometri og i tillegg har han spesialkompetanse innen kontaktlinsetilpassing.

Med spesialkompetanse mener Per Christian at han får muligheten til å løse både utfordrende og spennende oppgaver innen syn og øyehelse. Per Christian finner stor glede i å veilede mennesker og han prøver i sine undersøkelser å danne seg et helhetlig bilde av kundene og deres hverdag, slik at han kan bidra til at kundene hans får anbefalt optimale synsløsninger.

Aurora Willbergh Taksdal

Optiker med kontaktlinsekompetanse

Aurora er ansatt som fagsjef i Bærum Optikk fra April 2020

Jeg liker å finne gode løsninger for kundene og å løse problemer som kan oppstå i en variert hverdag. Jeg har hatt mye fokus på tørre øyne for jeg er selv plaget med dette, og jeg jobber for å forhindre problemer med utviklingen av synet hos barn, spesielt den økende andel nærsynte. Å følge opp sykdommer som kan svekke synet er viktig, og jeg gleder meg til å starte hos Bærum Optikk som har lagt alt til rette for å avdekke og følge opp disse. Jeg snakker flytende spansk og engelsk og er vant med å ta synsprøven på disse to språkene og.

Aurora er opptatt av innovasjon og utvikling innenfor faget vårt, og har stort fokus på det medisinskfaglige delen av yrket samtidig som hun passer på at synsfunksjonaliteten blir ivaretatt hos våre kunder.

Hannah Lyngsnes

Hannah er vårt nyeste medlem fra 01. januar 2021. Hun ble uteksaminert fra Universitetet i Sørøst-Norge, Kongsberg. Hannah er optiker med kontaktlinsekompetanse og har blant annet hatt sin praksis på Madagaskar. Hun har fra tidligere en bachelor i språk og kommunikasjon fra University of Portsmouth i England.

Hannah er opptatt av faglig kompetanse og hun er opptatt av å holde seg oppdatert på ny forskning i optikerfaget. Hun er også glad i teknologiske nyvinninger innenfor brilleglass og synsprøveinstrumenter. Hun er flink med mennesker i alle aldre og trenger du nye briller er hun også en av våre stileksperter.

Viggo Liberg

Kunderådgiver og verkstedansvarlig

Viggo er kunderådgiver og verkstedansvarlig i Bærum Optikk. Viggo har lang og bred erfaring fra en rekke forskjellige virksomheter hvor fellesnevneren er håndverk og kundeservice. Han er opprinnelig utdannet møbelsnekker og har mange års etterutdannelse innenfor byggteknikk og kunderådgiving. Viggo er opptatt av produktenes materialitet og har fokus på design og kvalitet i både glass og innfatninger.

Viggo er en person som er dedikert til det han holder på med i øyeblikket og er en tydelig og god veileder når du som kunde har behov for nye briller. Han går aldri på akkord med sine råd og veiledning når du som kunde skal velge deg en ny brille.

På fritiden er Viggo en habil saksofonist og liker å trene styrke når han ikke sykler lange turer eller går tur med hunden.

Siri Bladt Lilleengen

Kunderådgiver

Siri begynte i Bærum Optikk som veldig ung og har etter endt utdannelse innenfor kultur og økonomi vært kunderådgiver hos Ses Optikk på Grünerløkka. Hun kom tilbake som kunderådgiver i Bærum Optikk høsten 2018.

Siri bidrar i utviklingen av Bærum Optikk sin merkevarestrategi, og hun har god oversikt over produkter i butikken og ellers i markedet. Hun liker å jobbe med mennesker i kombinasjon med design og teknologi. Hun er opptatt av kvalitet og funksjonalitet, samt stil og passform når hun hjelper deg å finne din perfekte brille.

Siri er blid og imøtekommende. Hun liker å hjelpe kunder med brillevalg og gir ærlige tilbakemeldinger. Hun har mange års erfaring med tilpassing, justering og reparasjon av briller, samt valg av brilleglassløsninger og fargevalg når du kjøper solbriller med styrke. Hun er ikke redd for å prøve nye løsninger i samråd med kunder.

TINA BØRSUM

KUNDERÅDGIVER

Tina er vårt nyeste tilskudd, og startet som kunderådgiver og optikerassistent hos oss i januar 2023. Hun er også ansvarlig for våre sosiale medier.
Hun er blid og imøtekommende, og hjelper deg gjerne med valg av nye briller, eller det som må til av justeringer. Tina er praktisk og kreativ, og har stor interesse for mote, form og farge.

bg-logo