vår historie

Bærum Optikk AS holder til i Claude Monets alle like utenfor Sandvika Storsenter. Bærum Optikks kjernevirksomhet er godt syn gjennom fokus på øyehelse og øyeprodukter som briller, kontaktlinser og solbriller. Vi kan henvise til digital øyelege konsultasjon. Du betaler kun vanlig egenandel for dette og får svar på henvisningen i løpet av noen få timer.

Bærum Optikk er uavhengig og vi driver butikk tilpasset vårt lokale marked. Vi gleder oss over å kunne ta inn merker som du ikke finner hos alle andre. Vi er opptatt av å levere kvalitet og vi velger leverandører som er opptatt av de samme verdier som oss selv og leverer service, god design og kvalitet.

about-img
about-img2

Team Bærum Optikk er din lokale og frittstående optiker som brenner å gi våre kunder en opplevelse utenom det vanlige. Vårt sortiment består av nøye utvalgte innfatninger som er håndplukket på de store motemessene i Milano og Paris.

Bærum Optikk sin kliniske virksomhet består av synsundersøkelser, utvidete øyehelseundersøkelser og spesialoptikk. Kvalitet og personlig service er vårt varemerke.

bg-logo