Viggo – vår mann på verkstedet!

Midt i butikklokalet finner du hjertet til Bærum Optikk. Nemlig verkstedet.

Utrustet med alt vi behøver for å sluttføre produksjonen av brillene dine. Verkstedet vårt sørger for å gi oss full kontroll og kan kvalitetssikre brillene vi leverer til våre kunder. I tillegg kan vi yte rask service og god service dersom uhellet er ute og du trenger hjelp til en brillereparasjon.

Hvorfor er det så viktig å ha en egen dedikert person til produksjon og reparasjon av dine briller?

Brilleglassene våre blir bestilt fra Zeiss i Tyskland. Når vi bestiller glasset spesifiseres styrkene dine, type innfatning du har valgt, fasongen på innfatningen og hvordan den sitter i ansiktet ditt. Når glassene kommer til verkstedet, er de fortsatt runde i fasongen. Viggo er den som sørger for å kontrollere, slipe og sette sammen glass og innfatning til en hel brille. I dag lages det alle mulig typer innfatninger i forskjellige materialer og sammensetninger.

Å sette sammen glass og briller til et perfekt resultat krever derfor ekstrem nøyaktighet og kunnskap.

På verkstedet hos Bærum Optikk finner du Viggo som har bred og lang erfaring fra en rekke virksomheter hvor fellesnevneren er håndverk. Han er opprinnelig utdannet møbelsnekker og har mange års etterutdannelse innenfor byggteknikk og kunderådgiving. Viggo er opptatt av produktenes materialitet og finesser – han går aldri på akkord med kvaliteten i det han produserer.

Viggo sliper alt av briller selv, i tillegg til at han fikser og tilpasser det meste – bare det lar seg gjøre. Ellers har også de andre ansatte hos Bærum Optikk lang erfaring når det kommer til alt mulig av småreparasjoner og kan utføre tilpassinger slik at brillen din sitter godt og er komfortabel. Vi er stolte av å kunne tilby denne servicen til våre kunder. Å ferdigstille brillene dine er et ekte detaljrikt håndverk.

Har du lyst å se hvordan det foregår? Ta gjerne en titt gjennom vinduet når du er innom butikken, eller spør Viggo om du kan se på når han sliper.

Å ha et eget verksted i butikken betyr jo selvsagt at vi kan gi våre kunder rask service. Har du kjøpt brillen din hos oss kan vi fikse veldig mye. Det er det fine med god kvalitet!

Book time til synsundersøkelse