#Zeiss Digitallens

– Utviklet for avslappet syn i en digital verden.

Visste du at vi gjennomsnittlig ser på en eller annen form for skjerm 5 timer nesten 5 timer hver dag? Smart telefoner, nettbrett, navigasjonssystemer og bærbare PCer har fullstendig forandret hvordan vi bruker øynene våre.

Når vi ser på telefoner og nettbrett holder vi disse automatisk nærmere enn det vi gjør med en avis eller en bok. Dette gjør at vi må tilpasse synet vårt til et annet synsfelt ene det vi har gjort før.

Jo lenger og jo mer intenst vi ser på en telefon, desto mer trette vil øynene våre bli. I dag går vi ofte rundt med telefonen i hånden eller bruker den når vi spiser, har den ved siden av oss når vi jobber etc. Vi må skifte fokus konstant og musklene i øyet må justere seg hele tiden – fra avstand til nær – til mellomavstand og tilbake igjen. Dette krever mye av øynene våre og dette kan resultere i brennende, irriterte og overtrette øyne. Hodepine og spenninger i kroppen kan også være tegn på at vi overbelaster synssystemet vårt.

Bærum Optikk bruker Zeiss som sin hovedleverandør av brilleglass.

Rask oversikt over produktegenskaper
  • Optimalisert design på brilleglassene som gir bedre nærsyn ved bruk av digitale enheter.
  • Stor avstandssone som passer til hvordan de som ikke benytter briller eller benytter enstyrkeglass bruker synet.
  • Fleksibel nærstyrke basert på brukerens krav.
  • Komprimert korridor gir en rask overgang til nærsyn.

#Zeiss er et internasjonalt, ledende teknologiselskap innen optikk og optoelektronisk industri.

#Zeiss Smartlife Digital Lens gjør at vi kan ha et mer avslappet syn når vi skifter fokus frem og tilbake mellom forskjellige avstander.

#Zeiss Smartlife Digital Lens kan erstatte våre vanlige brilleglass. Du kan bruke digital glass istedenfor dine vanlige nærsynt eller langsynt briller – glassene kommer i alle styrker og kan tilpasses alle aldre og synsfeil.

#Zeiss Smartlife Digital Lens gir bredere synsfelt både i både øvre og nedre område som gjør at vi kan se godt gjennom glasset uansett hvilke retninger du ser i.

#Zeiss Smartlife Digital Lens er designet for alle aldre og sørger for komfort, avslapning og synsskarphet for daglig bruk.

Bærum Optikk har som mål å gi deg den beste rådgivning og oppfølging av synet ditt, øyehelsen din og valg av riktige brilleglass. Våre optikere er høyt utdannet innenfor vårt fagfelt, og er opptatt av å anbefale

det brilleglasset som passer best til deg og din arbeidssituasjon.

Zeiss logo

Bestill time til synsundersøkelse


 Relaterte innlegg

Zeiss Officelens

Les mer om Zeiss glass