#Zeiss DriveSafe

– Sikre deg god sikt i høstmørket!

Er du en trygg sjåfør? Mange synes det er utfordrende å kjøre bil i mørket og nå som det er høst får vi en påminnelse om at det kan være utfordrende å se godt når vi kjører bil. Særlig før snøen kommer og alt bare er svart. Enda verre blir det når det regner og det blir gjenskinn i asfalten.

Undersøkelser viser at hver fjerde av oss har følt seg usikre i trafikken på grunn av dårlig mørkesyn og en av fem har tvilt på eget syn under bilkjøring. Mange blir også fortere slitne ved kjøring i mørket.

Mange ønsker mer informasjon fra myndighetene om sikker kjøring i mørket og en stor andel av oss mener at det er viktig å sjekke synet når høstmørket setter inn for fult.

Dagens biler har riktignok langt bedre lys enn tidligere og særlig LED-lys gir veldig naturtro gjengivelse av dagslys.

Redusert blending i mørket fra møtende biler og gatelys

I Norge stiller regelverket krav om at du må se godt for å kunne kjøre bil. Så det er lurt å få undersøkt synet sitt jevnlig. Ser du godt, blir du en tryggere trafikant. I tillegg øker din egen kjørekomfort. I trafikken er synet vår viktigste sans og det er viktig å få utført en synsundersøkelse ved minste mistanke om at synet har endret seg.

I tillegg til å sjekke synet er det viktig å sørge for å ha vindusviskere som tar bort vannet uten å etterlat seg masse riper.

Det er viktig å bruke lysene på bilen riktig og det er viktig å bruke riktige briller/linser når du kjører.

Bærum Optikk bruker Zeiss som sin hovedleverandør av brilleglass.

#ZEISS er et internasjonalt, ledende teknologiselskap innen optikk og optoelektronisk industri.

#Zeiss DriveSafe brillegalss er optimalisert spesielt for kjøring.

#Zeiss DriveSafe brilleglass hjelper deg til å få bedre syn om natten eller i vanskelige værforhold, de beskytter øynene dine mot refleksjoner og gjør det enklere for deg å skifte synsfokus både raskt og ofte.

Sjekk synet!

Bestill time til synsundersøkelse Zeiss logo


Relaterte innlegg

#Zeiss Digitallens

#Zeiss Officelens

Les mer om Zeiss glass