#Zeiss SMARTLIFE

– Se smart på livet!

Oppdag forskjellen – det mest komplette brilleglassutvalget fra ZEISS. Et innovativt og moderne produkt som tar hensyn til dagens forbrukers visuelle behov, uansett alder.

ZEISS Single Vision SmartLife

Beregner designet på enstyrkeglass for skarpt syn på alle avstander, spesielt når man senker blikket mens man fokuserer på nære objekter. Forbedret optisk ytelse med større og klarere synsfelt.

 ZEISS Digital SmartLife

Gir en jevnere overgang til brilleglassets periferi, med mindre fornemmelse av uskarphet. Dette gir syn i periferien i naturlig dynamisk interaksjon med mindre opplevelse av belastning på øynene. Designet er rettet mot ZEISS SmartLife progressive brilleglas, for å gjøre det enklere å gå over til progressive glass på et senere tidspunkt.

ZEISS Progressive SmartLife

Gir en jevnere overgang til brilleglassets periferi, med mindre fornemmelse av uskarphet, og gir et syn i periferien i naturlig dynamisk interaksjon og et jevnt syn fra nært til fjernt på tvers av alle synssoner.

Visste du at…

94 % opplevde det lett å se i alle regninger med ZEISS SmartLife enstyrkeglass.

Med ZEISS SmartLife digitale brilleglass merket 81 % av brukerne brede felt med komfortabelt syn for mellom- og nære oppgaver.

4 av 5 brukere opplevdde jevnt syn fra nært til avstand på tvers av alle synssoner med ZEISS SmartLife progressive glass.

#Zeiss er et internasjonalt, ledende teknologiselskap innen optikk og optoelektronisk industri.

#Zeiss DriveSafe brillegalss er optimalisert spesielt for kjøring.

#Zeiss DriveSafe brilleglass hjelper deg til å få bedre syn om natten eller i vanskelige værforhold, de beskytter øynene dine mot refleksjoner og gjør det enklere for deg å skifte synsfokus både raskt og ofte.

Sjekk synet!

Bestill time til synsundersøkelse Zeiss logo


Relaterte innlegg

#Zeiss Digitallens

#Zeiss Officelens